Verksamhetsidé, värdegrund och vision

Verksamhetsidé

Ulricehamnsbygdens Ridklubb är en ridklubb för ung och gammal, oavsett vilken nivå man befinner sig på, där vi ska utvecklas och ha roligt tillsammans! UBRK ska jobba för högsta kvalitet i verksamhetens alla delar där det goda samspelet mellan människan och hästen ska styra verksamheten.

Värdegrund

UBRK:s värdegrund utgår från Svenska Ridsportförbundets värdegrund och idéprogram.

UBRK är en förening som

- sätter medlemmen och hästen i centrum.

- erbjuder medlemmen utbildning i hästhållning och ridning byggd på en klassisk grund med inriktning mot ridsportens tävlingsdiscipliner med möjlighet att utöva dessa på ridskolans hästar.

- stimulerar barns och ungdomars sociala utveckling genom att följa Svenska Ridsportförbundets värderingar och riktlinjer avseende barn- och ungdomsverksamhet så som de formuleras i förbundets idéprogram "Ridsporten vill".

- är ett föredöme i hästhållning och följer Svenska Ridsportförbundets hästhållningspolicy.

- tar avstånd från doping och droger.

- står för de värderingar som uttrycks i Svenska Ridsportförbundets Ledstjärnor.

Vision

Ulricehamnsbygdens ridklubb ska vara ett framstående kunskaps- och aktivitetscentrum, för ALLA, inom ridsport och hästhållning.

Uppdaterad: 12 MAR 2017 00:06

Sidansvarig är Robin Johansson

Klubben fotograferar vid
aktiviteter och evenemang.
Vill du ta bort bilder, kontakta
This is a mailto link eller
hemsideansvarig.

NYSISUloggaCMYK

Vi är idrottens eget studieförbund.
Vi jobbar med bildning och utbildning inom idrotten.

Vi är där idrotten lär!

bolon-logo